Textilproduktion & konsult

Kontakta Egen Nerelius

Rebecka Nerelius, det är jag det och det är jag som är Egen Nerelius. När du köper någon av mina produkter får du just en Egen Nerelius, jag tar fram mönster efter egen idé, producerar och ser till att det blir just så som jag tänkt mig. Det här är produkter jag själv behöver och gillar. Det blir små upplagor och hemsidan uppdateras därefter.

Om du vill bli uppdaterad om vad som händer här på hemsidan så gå in och gilla min facebooksida: https://www.facebook.com/www.egennerelius.se

Det går utmärkt att boka tid med mig och komma till min verkstad och kolla på sortimentet, jag bjuder alltid besökare på te och kaka, och göra affär på plats.

Så här kan du komma i kontakt med mig:

E-post: mail[at]egennerelius.se

Mobil: 0730-713593

Telefontid: måndag-fredag 10-11.

Postadress: 

Rebecka Nerelius

Trappgränd 3

642 34 Flen.

%d bloggare gillar detta: