Textilproduktion & konsult

Kontakta Egen Nerelius

Rebecka Nerelius, det är mitt namn och det är jag som är Egen Nerelius. När du köper någon av mina produkter får du just en Egen Nerelius, jag tar fram mönster efter egen idé, sätter saxen i tyget, syr och ser till att det blir just så som jag tänkt mig. Det här är produkter jag själv behöver och gillar. Det blir små och exklusiva upplagor och hemsidan uppdateras därefter.

Om du vill bli uppdaterad om vad som händer här på hemsidan så gå in och gilla min facebooksida: https://www.facebook.com/www.egennerelius.se

Det går utmärkt att boka tid med mig och komma till min textilverkstad och kolla på hela sortimentet, jag bjuder alltid besökare på te och kaka, om du hittar något du gillar gör vi affär på plats, direkt över klippbordet.

 

 

Så här kan du komma i kontakt med mig:

E-post: mail[at]egennerelius.se

Mobil: 0730-713593. Telefontid: måndag-fredag 10-11.

Postadress: Rebecka Nerelius, Trappgränd 3, 642 34 Flen.

%d bloggare gillar detta: