Textilproduktion & konsult

Hopp-upp-butik

Välkommen till en alldeles Egen Butik. Jag kallar den för min Hopp-upp-butik. Här lägger jag upp ett litet urval schyssta textilprodukter till försäljning. Jag uppdaterar, tar bort och lägger till då och då. Blir du sugen på att ta del av hela mitt sortiment? Kontakta mig så bokar vi in ett verkstadsbesök här hos mig i Flen.

Aktuellt för stunden är de superschyssta börsarna, den älskade Tehuvan och den schyssta Klänningen. Skrolla ner och klicka på kategoribilden för mer info.

Börsar

 

 

Små, stora och större börsar hittar du här! Själv vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dem, de hjälper mig att hålla reda på små men ack så viktiga saker i min vardag. Klicka på bilden för att se det aktuella utbudet, måttangivelser och pris.

 

 

 

 

 

 

Tehuvor

 

Älskade Tehuva! Man kan säga att Egen Nerelius började med Tehuvan och fortfarande är det min älskling. Så många olika uttryck har passerat via mina händer genom åren. Klicka på bilden för att se det aktuella utbudet, måttangivelser och storleksguide samt pris.

 

 

 

 

 

 

Klänningen

 

Egen Nerelius egen klänning! En storlek som passar förvånadsvärt många kroppar. Färgglatt, ekologiskt, mjukt och följsamt med fickor. Klicka på bilden för att se det aktuella utbudet, måttangivelser och storleksguide samt pris.

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: