Textilproduktion & konsult

Hopp-upp-butik

Välkommen till en alldeles Egen Butik. Jag kallar den för min Hopp-upp-butik. Här lägger jag upp ett litet urval schyssta textilprodukter till försäljning. Jag uppdaterar, tar bort och lägger till då och då. Blir du sugen på att ta del av hela mitt sortiment? Kontakta mig så bokar vi in ett verkstadsbesök här hos mig i Flen.

Aktuellt för stunden är den schyssta Klänningen, den superschyssta projektväskan och den älskade Tehuvan.

 

Den schyssta klänningen som passar så många olika kroppstyper! Klicka på bilden för mer info, fler bilder och köpvillkor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Den schyssta projektväskan. Själv använder jag den till mina olika stickprojekt, en väska för varje projekt. Basen är anpassad för två standardnystan i bredd. Klicka på bilden för mer info, fler bilder och köpvillkor.

 

 

 

 

 

Älskade Tehuva! Man kan säga att Egen Nerelius började med Tehuvan och fortfarande är det min älskling. Så många olika uttryck har passerat via mina händer genom åren. Klicka på bilden för mer info, fler bilder och köpvillkor.

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: