Textilproduktion & konsult

Stickkurs – Aranteknik

Välkommen på stickkurs hos Egen Nerelius!

IMG_4409

Under en eftermiddag introducerar jag er i tekniken för Aranstickning. Vi stickar provlappar och ni lär er tyda instruktioner i beskrivningarna. Jag tar emot max 6 deltagare/kurstillfälle för att garantera tillräckligt med handledningstid för varje deltagare.IMG_4398

Förkunskaper: Ni behöver någon gång i livet ha lärt er att lägga upp, sticka aviga och räta maskor samt avsluta/maska av. Att sticka är som att cykla, har ni en gång lärt er så sitter det i muskelminnet. Jag visar såklart hur en gör för att friska upp minnet vid behov.

Plats: Egen Nerelius Textilverkstad, Trappgränd 3 i Flen. Karta här.

Kurstillfälle: Lördag 2:a april 2016 kl. 12:30-16:30. Sista anmälningsdag 30:e mars.

Pris: 250 kr/person inklusive material, fika och moms såklart.

Boka plats: Boka genom att mejla mig på mail[at]egennerelius.se, ange antal deltagare, kontaktuppgifter samt ev. allergier (fika). Du bekräftar din bokning genom att betala fakturan som jag skickar dig. Bokningen är bindande.

Väl mött!

IMG_4403

 

Information

Detta inlägg publicerades på februari 29, 2016 av i Köp och märktes , , , , .
%d bloggare gillar detta: