Textilproduktion & konsult

2015-03-11

IMG_9730En tid har förflutit sedan jag började sälja mina egendesignade och egenproducerade tehuvor via nätbutiken här på sidan, därför är det dags för en sammanfattning.

Sedan hösten 2013 har många modeller passerat nätbutiken. Jag syr en handfull av varje sort, dels för att köparen ska få en egen, dels för att det ger mig utrymme att vara kreativ och lekfull. Nu har jag dessutom hittat återförsäljare av ekologiska vävda mönstertryckta tyger och detta i kombination med vintagetyger gör att jag kan erbjuda en ännu schysstare produkt. IMG_0561

Favoriterna genom åren har varit Fågelmotiv, Kyrkfönster och den jag kallar ekobladet eftersom den är sydd i enbart ekologiska enfärgade tyger som jag har sytt ihop till ett bladliknande motiv.

Blå fågel röd katedral ekologisk

Det ligger fortfarande en stor glädje i att komponera nya modeller i nya tyger och det är tur för mig att även andra gillar mina tehuvor för annars skulle jag drunkna i dem.

Kom nu ihåg att alla tekannor behöver en huva, liten som stor. för te ska serveras hett, även påtåren. Själv har jag fyra tehuvor som jag växlar mellan beroende på humör och storlek på tekanna. Dessutom har vi såklart en kaffehuva till pressobryggaren.

Här nedan följer ett urval av de tehuvor som passerat sedan start. Håll till godo och gilla mig på Facebook om du vill bli uppdaterad framöver. Väl mött!

IMG_9387 IMG_9643 IMG_9729 IMG_9446 IMG_9111 IMG_9091 blommakomp. hjärtakomp. plommonkomp. Detalj toppblad - Kopia Toppblad molnIMG_9531 IMG_9530Block med prickar sida 2 Blå fågel hägande Blå fågel mönstervinge Blå fågel plym Blå fågel svart Prickar sida 2IMG_0767

Information

Detta inlägg publicerades på mars 11, 2015 av i Köp och märktes , , , , , , , , , , , , .
%d bloggare gillar detta: