Textilproduktion & konsult

2014-02-12

 

IMG_9567Min produktion är helt klart behovsstyrd. Vad behöver jag just nu? Vad behöver jag utforska för att det kliar så i fingrarna på mig av nyfikenhet? Vad behöver jag utmana mig med? Men också, det här tyget är så jävla vackert att jag bara måste sy något av det, det är också ett behov, i min värld.

Det är lika viktigt för mig att skapa de här sakerna som det är att sakerna själva är funktionella. Funktionen får aldrig utelämnas, enligt mig.IMG_9564

Så min hemsida växer med kategori efter kategori. Senast i raden är Börsar i olika storlekar och varianter.  Just den här modellen av börs använder jag för allergimedicin under pollensäsongen och järntablettkartorna som vi blodgivare knaprar i oss efter att vi lämnat blod. Jag är nämligen glömsk och behöver påminnas, jag tycker att det är fult och tråkigt att låta kartorna och sprayen ligga framme så jag låter börsen ligga framme och så var det behovet tillfredställt. Till min stora glädje har jag fått svart på vitt att även andra människor behöver de här grejerna. Försäljningen går bra, upplagorna är små och ger utrymme för nya idéer och infall här i min textilverkstad.

Information

Detta inlägg publicerades på februari 12, 2014 av i Köp och märktes , , , , , , , , .
%d bloggare gillar detta: