2013-01-27

bloggpost 2012-01-27Sedan jag blev ägare till en så kallad smartphone har jag sökt efter ett smart sätt att bära den med mig. Mina fickor är för trånga och fulla med annat som man inte vill ska repa en skör pekskärm. Det fick bli en sån här. Tryckknappen håller ihop fickan så att mobilen inte glider ur när jag arbetar, man sätter sig inte på den och man kan knäppa loss den från byxhällan och istället knäppa fast den i en väska, på ett skärp eller runt en sån där nyckelsnodd man kan ha runt halsen.

Just den här är sydd i ett gammalt gardintyg och eftersom den inte är särskilt stor passar det utmärkt för restbitar, ni vet såna där som man inte vill kasta bort. Och kanske det bästa – tänk alla udda knappar man har liggandes, nu kommer de till användning!

Så, denna första lilla post kom, liksom av en slump, att handla om något som jag råkar sälja i min nätbutik. Inte just den här förstås för den finns än så länge bara i mitt exemplar men andra i olika fina små tygbitar. Men jag råkar ha bråttom iväg och var ivrig att sätta igång detta nya projekt med bloggeri.

Vi ses framöver under ett nytt ämne!

%d bloggare gillar detta: